Trei persoane (printre care și un minor) dispărute din Neamț. Cine are informații este rugat să anunțe Poliția (IMAGINI)

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Roman, cu privire la faptul că, la data de 17 aprilie a.c., soțul ei ANTĂLUCA IULIAN, în vârstă de 47 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din localitatea Doljești și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.70 m, greutate – 75 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi albaștri.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră cu o inscripție de culoare albă, pulover de culoare albastru cu negru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțat cu pantofi sport de culoare neagră.

Polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

*****

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, minorul Capră Romei Ion, în vârstă de 14 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii ,,Ion Creangă” din Piatra Neamț în care se afla şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.60 m, greutate- 60 kg, păr brunet, ochi căprui.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu un hanorac gri cu dungi negre, pantaloni gri cu dungă neagră, fiind încălțat cu pantofi sport de culoare închisă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării minorului.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

*****

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Piatra-Neamț, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în urma unei discuții în contradictoriu, concubinul ei ZARGIU MARIUS DANIEL, în vârstă de 34 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din Piatra-Neamț și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.65 m, greutate – 100 de kilograme, constituție robustă, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.

În urechea stângă acesta prezintă un cercel, iar pe mâna stângă un tatuaj.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu o bluză de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțat cu pantofi sport de culoare neagră.

Polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate