Trei persoane rănite în urma unui accident rutier care s-a produs pe strada Ștefan cel Mare

La data de 2 octombrie, în jurul orei 21:40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Ștefan cel Mare, în localitatea Târgu-Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un autoturism condus de tânăr, de 21 de ani, din Petricani, se deplasa pe strada Ștefan cel Mare, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, din Târgu-Neamț, ce se deplasa în fața sa, care în urma impactului ar fi fost proiectat în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un podeț, un banner și gardul unui imobil.

Totodată, roata ultimului autoturism s-ar fi desprins, pătrunzând pe partea carosabilă și fiind acroșată de un alt autoturism.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 28 de ani și a altor doi pasageri cu vârste de 27, respectiv 29 de ani, din autoturismele implicate în evenimentul rutier.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier, a transmis Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Potrivit informațiilor suplimentare transmise ulterior, evenimentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic rezultatele fiind zero.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate