Trei Zile de intensitate și bucurie în tabăra de iarnă FSA MMA KENSHINKAN & WFC KICKBOXING din comuna Farcașa

3 zile de cantonament în cadrul ,,Taberei de iarnă” FSA MMA KENSHINKAN & WFC KICKBOXING ce s-a desfășurat în comuna Farcașa din județul Neamț, eveniment sportiv care a numărat 5 delegații sportive și peste 100 de sportivi.

Acest eveniment sportiv a fost un real succes unde sportivii s-au bucurat atât de antrenamentele interstiluri cât și de frumusețea iernii, bucurându-se de sanie, foc de tabără și artificii.

Țin să mulțumesc pe această cale domnului primar al comunei Farcașa, Bogdan Țifui , pentru sprijinul acordat și pentru deschiderea față de sportul de autoapărare și contact, domnului primar al comunei Borca, Petrică Ruscanu, tuturor sportivilor, părinților și antrenorilor pentru participare și pentru încrederea acordată și nu în ultimul rând domnului Caraza Nelu, administratorul Pensiunei Orizont , pentru ospitalitatea de care a dat dovada și pentru primirea caldă de pe platoul de pe Farcașa unde cu toții ne-am bucurat de frumusețea naturii. Sfârșitul taberei s-a lăsat cu o vizită la ,,piatra Irinucăi” și la Biserica unde a învățat marele nostru scriitor ,,Ion Creangă” , în orașul Broșteni din județul Suceava, dar și cu o vizită la casa familiei Ștefan Gavrilescu, casa ,,muzeu”, unde am fost primiți cu căldură și ospitalitatea bucurându-ne privirea și admirând antichități strânse cu grijă și multă dragoste. Sensei mereu în slujba copiilor! Nihil Sine Deo! Osu!

Petrescu Vasile Sebastian

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate