Trofeul Tânăr și Liber la Bicăjel, într-un weekend de poveste pentru iubitorii de natură

Asociația Tânăr și Liber din Piatra Neamț vă invită în weekendul 23-25 iunie 2023, la Bicăjel, unde are loc cea de-a doua ediție a unei competiții inedite, într-un cadru de excepție – Trofeul Tânăr și Liber.

Evenimentul se adresează asociațiilor de turism montan și ecologie, iubitorilor de munte și mișcare, copiilor și părinților ce își doresc o experiență în aer liber memorabilă. Competiție cu tematică montană, Trofeul Tânăr și Liber îmbină probele tradiționale cu probe surpriză, ce provoacă la testarea abilităților personale, muncă în echipă și voie bună. Eforturile participanților vor fi răsplătite cu premii, în cadrul ceremoniei de premiere de duminică.

Astfel, începând de vineri seara, participanții se vor întrece pe sine, dar și între ei, concurând la următoarele probe:

1.Traseul de regularitate sau Totu-i drum, numai drum…

2.Orientare turistică sau pierduți prin labirintul lui Ilie…

3.Teste teoretice/aplicații sau Tocilar la școala vieții…

4. Alergare sau Scoate bățul la plimbare…

6. Proba surpriză sau De n-ar fi, nu s-ar povesti!

7. Proba culturală sau Steaua fără nume!

8.Proba Muntzomanului călător sau Nu aduce anul ce aduce ceasul…

Detalii despre condițiile de participare, regulament, probe și derularea evenimentului găsiți pe site-ul asociației: https://tanarsiliber.ro/trofeul-tanar-si-liber-2023/. Provocările, peisajele de poveste, focul de tabără, cântecele la chitară, surpriza culinară de sîmbătă și distracția sunt bonus din partea organizatorilor.

Asociația Tânăr și Liber derulează activități de voluntariat în domeniul ecologiei, turismului, educației non-formale. Organizația se adresează celor ce doresc să participe la drumeții, tabere outdoor, competiții, cu scopul de a contribui la creșterea unei comunități locale funcționale, a oamenilor care trăiesc sănătos, simplu, în armonie. Asociația organizează evenimente destinate publicului larg, precum Noaptea Licuricilor, Clubul de carte, Un munte pe lună.

Misiunea Asociației Tânăr și Liber o reprezintă promovarea ideii de voluntariat, creșterea gradului de educare și cunoaștere a domeniilor ecologie și turism montan, precum și îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

În realizarea misiunii sale, Asociația Tânăr și Liber  derulează  programe specifice în cele patru domenii prioritare –  Educația, Voluntariatul, Drumețiile și Sportul, totodată livrând tinerilor cu vârsta între 14 – 24 ani, programul internațional de dezvoltare personală The Duke of Edingburgh Internațional Award.

Site-ul organizației http://tanarsiliber.ro/

Facebook: Tânăr și Liber

Instagram: tanarsiliberofficial

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate