Trotinetiștii, spaima municipiului Piatra-Neamț (VIDEO)

Tinerii care merg pe trotinete electrice sunt un nou pericol în traficul din Piatra-Neamț. Mulți tineri din Piatra-Neamț au început să se deplaseze cu trotinete electrice mai mult din amuzament, decât din necesitate. Trotinetele au devenit disponibile de curând pentru închiriere, însă situația e haotică. Multe trotinete zac abandonate prin oraș pe unde nici nu te aștepți, iar regulile… ce reguli?

Din păcate, mare parte dintre utilizatorii de trotinete nu au niciun fel de disciplină în trafic, ca să nu mai vorbim de situațiile când aceștia circula pe întuneric și sunt câte doi pe aceeași trotinetă și mai ocolesc și gropile din asfalt.

Gravitatea situației a determinat IPJ Neamț să dea un comunicat prin care să explice modul în care se circulă corect cu trotineta.

În perioada ianuarie-august, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au fost înregistrate trei evenimente rutiere în care au fost implicate trotinetele electrice, la nivelul județului Neamț fiind aplicate 28 de sancțiuni contravenționale conducătorilor de trotinete electrice, care nu au respectat prevederile legale incidente.

Citiți: IPJ Neamț: cele mai importante reguli referitoare la folosirea responsabilă şi în siguranţă a trotinetelor electrice

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate