Tu alegi care este următorul proiect implementat în Piatra-Neamț de tinerii Generației Tech

Cum ar fi să trăiești mai sănătos cu ajutorul unei aplicații care să te ghideze către cea mai apropiată sursă de apă naturală din oraș, gratuită și dăruită de natură? Sau cum ar fi să poți participa regulat la activități de joc și socializare cu alți oameni din oraș? Sau să poți, la un click distanță, să comunici municipalității ideile tale?

Acestea sunt câteva dintre proiectele propuse de tinerii din Piatra-Neamț pentru dezvoltarea orașului la Hackathon între dealuri, derulat în acest weekend la Hub-ul Digital Nation, situat în inima orașului, pe str. Ștefan Cel Mare nr. 15. Juriul, format din reprezentanți ai Primăriei Piatra-Neamț, prin prezența primarului Andrei Carabelea, partenerii programului, BRD Groupe Societe Generale, și Digital Nation a analizat și a evaluat ideile de proiecte propuse.

Cele mai apreciate 3 idei sunt acum deschise către votul comunității până pe 15 decembrie.

Cea mai îndrăgită idee va intra în implementare începând cu luna ianuarie 2024, prin implicarea comunității de tineri Generația Tech, specializați în programare, marketing digital, management de proiect și dezvoltare web.

Generația Tech nu este doar un program de formare. Este un angajament viu de a construi un viitor în care tinerii noștri să fie nu doar consumatori de tehnologie, ci și creatori de soluții inovatoare pentru provocările orașului.

Dă-le curaj, împuternicește-i și alege chiar tu ideea de proiect pe care ei să o dezvolte pentru orașul Piatra-Neamț aici: https://generatiatech.ro/hackathon-intre-dealuri-piatra-neamt

Sursa: Municipiul Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate