Tu știi de ce s-a scumpit apa la Neamț sau doar te lași manipulat și instigat?

Cu o ură politică fantastică, cei de la PNL încearcă să vă manipuleze cu privire la majorarea prețului la apă. Pe lângă ura lor politică față de PSD pe care îl acuză că a scumpit apa, mai gravă este ofensa pe care o aduc inteligenței nemțenilor.

Așadar, vă explicăm simplu și pe înțelesul tuturor, ba, mai mult, vom forța explicația, exact cum le place celor de la PNL să vă zică. Vom adăuga la mărirea fiecărui preț și partidul care a deținut controlul asupra acelui domeniu de activitate, cum este PSD în cazul ApaServ.

De la finele anului 2021 până în prezent s-au scumpit următoarele prețuri la utilități:

  • apa/canal cu 20% – PSD
  • energia electrică – 145% – PNL
  • gaz – 135% – PNL
  • gunoi – 121% – PNL

Acum, cu un tupeu care ofensează inteligența oricărui nemțean, cei de la PNL Neamț, cu șef la ministerul Energiei și cu un PNL care a liberalizat prețurile la curent și gaz de au pus populația și economia în genunchi, dar au îmbogățit băieții deștepți, vin cu o prefecătorie fără limite și plâng de mila nemțenilor cărora li s-a scumpit apa cu 20%.

Categoric, nicio scumpire nu este bună. Categoric, serviciile ApaServ lasă mult de dorit. Categoric, PSD răspunde de ApaServ, dar să vii tu de PNL, care ai nenorocit țara prin liberalizarea prețurilor la energie și acum împarți cașcavalul guvernării cu PSD, să te plângi că a scumpit PSD apa cu 20% când tu ai scumpit toate celelalte utilități cu peste 100% nu se mai cheamă luptă politică, ci se cheamă că tu te crezi deștept și pe restul îi crezi prea slabi de înger.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate