ULTIMA ORĂ/ Accident cu victimă în Târgu-Neamț/ S-ar fi izbit INTENȚIONAT cu mașina într-o țeavă de gaz

Un accident rutier cu victimă s-a produs în jurul orei 10:30 în orașul Târgu- Neamț, la ieșirea spre comuna Timișești.

Potrivit primelor informații neoficiale, o persoană ar fi încercat să se sinucidă, izbindu-se cu autoturismul pe care îl conducea de o țeavă de gaz. Aparent, ar fi fost și sub influența băuturilor alcoolice.

Mașina ar fi intrat într-un parapet, iar conducătorul auto a rămas încarcerat.

La fața locului intervin salvatorii și oamenii legii.

Revenim cu informații oficiale.

ACTUALIZARE ora 11.30:

La ora 10:35, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în orașul Târgu Neamț (varianta spre Timișești). Un autoturism în care se afla doar conducătoarea auto, o femeie de aproximativ 28 de ani, a părăsit partea carosabilă, a lovit un branșament de gaz și a intrat într-un post transformare electric.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că în urma producerii evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a rămas încarcerată.

Imediat pompierii au acționat, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialelor, pentru scoaterea victimei din autoturism. Aceasta a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.
Concomitent cu acțiunile pentru salvarea victimei s-a acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
La fața locului au fost solicitate și echipe de intervenție de la operatorii de furnizare a gazelor si energiei electrice, pentru remedierea defecțiunilor., transmite lt. Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate