ULTIMA ORĂ: Accident cu victime în Neamț – 5 persoane transportate la spital (IMAGINI)

La ora 09:59, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Brășăuți din comuna Dumbrava Roșie.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Dumbrava Roșie, Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.
În evenimentul rutier au fost implicate șase persoane care se aflau într-un un autoturism și o autoutilitară.
5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluate de echipajele SMURD (TIM și EPA) și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar SVSU va îndepărta de pe carosabil elementele rezultate în urma accidentului rutier
, a transmis Lt. Irina Popa – ISU Neamț.

Comunicat IPJ:

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Dumbrava Roșie.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o autoutilitară condusă de o femeie de 44 de ani, din Vădurele, se deplasa pe strada Teiului, ajunsă la intersecția cu strada Voinței, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din Dumbrava Roșie, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a altor patru persoane, cu vârste cuprinse între 44 și 62 de ani, din al doilea autoturism.

Polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate