(ULTIMA ORĂ) CUMPLIT: Accident de muncă MORTAL în Neamț

Cu scurt timp în urmă am primit o informare potrivit căreia o persoană și-ar fi pierdut viața în urma unui accident de muncă la punctul de lucru Metro Săvinești.

Potrivit surselor noastre, o ușă de garaj, cel mai probabil defectă, a cazut peste un angajat al unei firme de securitate. La sosirea echipajelor de intervenție s-a declarat decesul bărbatului, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

Polițiștii și inspectorii ITM efectuează cercetări la fața locului. Vom reveni cu informații pe măsură ce vor fi disponibile.

La data de 29 decembrie, în jurul orei 12:14, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la producerea unui accident de muncă, la un punct de lucru al unei societăți, din Dumbrava Roșie.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Dumbrava Roșie.

Din nefericire, cadrele medicale au constatat decesul.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Totodată, au fost informați reprezentanții ITM Neamț.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

a transmis IPJ Neamț

o ușă metalică acționată cu lanț ar fi căzut peste bărbat

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate