(ULTIMA ORĂ/FOTO) Accident rutier cu victime în Neamț – O mașină s-a răsturnat

Astăzi, 5 aprilie, în jurul orei 14:20, polițiștii Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în Târgu-Neamț.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 53 de ani, din Târgu- Neamț conducea un autoturism pe strada Vadului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, a declarat Insp. Ciofu Ramona – IPJ NEAMȚ

În jurul orei 14:10 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe strada Vadului în orașul Târgu Neamț. Un autoturism în care se aflau două persoane s-a răsturnat.
La locul producerii evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.
Până la sosirea forțelor de intervenție, cele două persoane aflate în autoturism au fost evacuate de către participanții la trafic.
Două femei de 42 și 43 de ani au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajelor SAJ și SMURD. Femeia de 42 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate