Ultima zi în care taxele și impozitele locale se pot achita cu bonificație

Astăzi 31 martie este ultima zi în care se pot achita taxele și impozitele locale cu bonificație. Reducerea aplicată variază în funcție de modalitatea de plată pentru care se optează. Opțiunile de plată sunt următoarele:

1. În numerar sau cu cardul bancar la ghișeele Direcției Taxe și Impozite situate în incinta Mall Forum Center, etaj 3, respectiv Str. Ștefan cel Mare nr. 6 – 8, în sediul Primăriei Municipiului Piatra-Neamț, Biroul Relații cu Publicul.

2. Prin virament în conturile deschise la Trezoreria municipiului Piatra- Neamt.

3.  On-line accesând site-ul www.primariapn.ro sau prin intermediul Sistemului Național de Plată Electronică, accesând site-ul www.ghiseul.ro.

4. La cele 4 oficii poștale din oraș (Piatra Neamț 1 – Bd. Decebal, FN; Piatra Neamț 1 – Ghișeu 1 – str. Mărăței, nr. 61; Piatra Neamț 3 – str. Piața Gării, nr. 3; Piatra Neamț 4 – str. 1 Decembrie 1918, bl. A14.)

Cei care achită integral impozitul/taxa pe clădiri/ teren și impozitul pe mijloace de transport până la 31 martie 2022, on-line prin intermediul site-ului www.primariapn.ro, a site-ului www.ghiseul.ro,  sau la oficiile poștale beneficiază de bonificație de 10 la sută. Pe cele două site-uri menționate plățile se pot efectua cu bonificație până la sfârșitul zilei.

Pentru plata în numerar sau POS la ghișeele instituției sau prin virament bancar bonificația este de 8%.

Reamintim și faptul că acei contribuabili cu obligații fiscale principale restante la 31.03.2020 pot beneficia de anularea majorărilor de întârziere, în anumite condiții. Termenul până la care contribuabilii pot depune notificări, pot efectua plăți sau pot stinge obligații de plată este 31.05.2022, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Taxe și Impozite din Piatra-Neamț, str. Cuejdi, nr. 1B, Clădirea Mall Forum Center, et. 3 sau la numărul de telefon 0233/213.884.

Biroul Comunicare

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate