Ultima zi pe pământ: victima accidentului din Piatra-Neamț NU a supraviețuit/Accident MORTAL (FOTO)

În articolul publicat anterior informam despre producerea unui accident rutier în Piatra-Neamț. Potrivit primelor date transmise de IPJ Neamț, în urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată:

PIATRA NEAMȚ Accident rutier, DN 15, în zona Romstal pasarelă, un auto a intrat într-o bordură și s-a răsturnat. 1 victimă încarcerată.

IPJ

ISU Neamț a revenit cu date complete legate de accidentul rutier. Din păcate, o persoană a murit:

În jurul orei 09:00, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț (pe breteaua de legătură dintre Bulevardul General Dăscălescu și strada Dimitrie Leonida) la un accident rutier. Un autoturism în care se aflau trei persoane a părăsit partea carosabilă.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Piatra-Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD) și SAJ Piatra-Neamț.
La sosirea primelor echipaje de intervenție s-a constatat că în autoturismul aflat pe spațiul verde era doar conducătorul auto, celelalte două persoane autoevacuându-se. Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost scos din autoturism de membrii echipajului SMURD TIM care au constatat că se află în stop cardio respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul de aproximativ 80 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD TIM declarând decesul acestuia.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru repunerea autoturismului pe carosabil
, a transmis Căpitan Irina POPA.

Condoleanțe familiei!

Pe aceeași temă:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate