Ultimele date cu privire la accidentul din Piatra-Neamț/Doi bărbați au fost transportați la UPU de către echipajele SMURD

La ora 11:11 pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț la un accident rutier produs pe strada Petru Movilă.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă).
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Un autoturism care a părăsit partea carosabilă a lovit o țeavă de gaz pe care a rupt-o.

Doi bărbați, de 40 și 53 de ani, au necesitat îngrijiri medicale. Aceștia au fost preluați de echipajele SMURD care ulterior i-au transportat la UPU Piatra-Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor până la sosirea echipelor specializate de la Delgaz Grid până la remedierea defecțiunilor produse. De asemenea s-a acționat și pentru deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și se va curăța carosabilul de elementele rezultate în urma evenimentului rutier
, a transmis Căpitan Irina Popa – ISU Neamț.

Pe aceeași temă:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate