Ultimele date cu privire la starea drumurilor: SE ÎNCHIDE temporar o variantă ocolitoare iar pe două sectoare de drum circulația este BLOCATĂ /Restricție de tonaj

„DN15D – din cauza viscolului, zona Dealul Mărului, drumul s-a blocat. Sunt TIR-uri neechipate corespunzător care nu pot urca. A fost deblocat o scurtă perioadă de timp dar un TIR l-a blocat din nou. S-a instituit restricție de tonaj pentru vehicule cu masă mai mare de 7,5 tone cu excepția autovehiculelor care asigura intervenția pentru situații de urgență, incepand cu ora 13:00, până la încetarea fenomenelor meteo.

Pe DN 15D, Piatra Neamț – Roman acționează autofreza. Din cauza viscolului s-au format cavaleri de zăpadă.

Pe DJ 157J, Hoisești – Negritești, o porțiune de drum aflată in câmp a fost înfundată din cauza viscolului. Utilajele lucrează la fața locului.

Pe DJ 157 Horia – Trifești, sectorul de drum din câmp, circulația este blocată momentan. Utilajele lucrează pentru restabilirea viabilității drumului.

Astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Roman, s-a întrunit și a luat următoarele decizii cu privire la desfășurarea traficului pe raza municipiului Roman:

Art.1 Se aprobă închiderea temporară a variantei ocolitoare Roman Est între Cersanit și drumul județean 207A din cauza vizibilității reduse, până la data de 09.01.2024, ora 08.00.

Art.2 Informarea populației privind măsura închiderii temporare a variantei ocolitoare Roman Est se va realiza prin mijloacele mass-media locale.

Art.3 Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al Municipiului Roman va comunica prezenta hotărâre tuturor autorităților și persoanelor interesate”.

Informații de ultima oră transmise de Prefectul de Neamț, Adrian NIȚĂ.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate