Ultimele date despre reglarea de conturi din Roznov

Arest la domiciliu pentru lovire sau alte violențe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice

La data de 23 august a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de bărbatul de 32 ani fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 zile.

Reamintim că, la data de 21 august a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov  au fost sesizați de către un tânăr, de 26 de ani, cu privire la faptul că, o persoană a fost agresată, în fața unui local public, din Roznov.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști a reieșit că, în fața unui bar din localitatea Roznov, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, un bărbat de 32 de ani, din Roznov, folosindu-se de obiect tăietor înțepător, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț, fiind tulburată astfel ordinea şi liniștea publică.

La data de 22 august a.c. cel în cauză a fost depistat de polițiști fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, față de tânărul de 26 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice, a transmis IPJ Neamț.

*****

Potrivit surselor noastre, atacatorul ar fi I. Mararu, membru al unui clan interlop foarte cunoscut în județul Neamț. Acesta a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism care circula dinspre Piatra Neamț câtre Roznov.

Citește și:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate