Umbrărescu a mobilizat utilajele pe lotul din Neamț al autostrăzii A7 (VIDEO)

DRDP Iași a prezentat astăzi imagini din teren ale lucrărilor efectuate de Umbrărescu la autostrada A7 de pe raza județului Neamț.

Contractul a fost semnat pe 15 februarie 2023, iar durata de execuție este de 30 de luni. Pe traseul autostrăzii vor fi construite: 3 noduri rutiere, 5 poduri și viaducte și 50 podețe. Lungimea lotului 2 este de 18,99 km și are o valoare de 1.2 milioane de lei cu fonduri din PNRR.

În clipul de mai jos puteți vedea imagini de la joncțiunea loturilor 2 și 3 ale Autostrăzii A7 Bacău – Pașcani, în zona localității Tețcani, județul Neamț.

Utilajele constructorului (ASOCIEREA S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L.) au început lucrările de decopertare a stratului vegetal pe ambele părți ale drumului național DN 2, între Gherăești și Mircești, unde este prevăzută construirea unui pasaj rutier.

Mai jos, imagini de pe lotul 2 al Autostrăzii A7 Bacău – Pașcani, delimitat de localitățile Trifești și Gherăești, județul Neamț (km 30+300 – km 49+299).

În zona localității Horia, constructorul este mobilizat pentru lucrări de decopertare a stratului vegetal.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate