Un bărbat din Piatra Șoimului a decedat la spital, după ce s-a rănit accidental în abdomen

În cursul zilei de marți, 12 iulie, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Piatra Șoimului s-a împușcat accidental în abdomen cu o armă de asomat* porci.

În urma leziunilor suferite, pacientul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Neamț unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior, a plecat la domiciliu, cu recomandările medicului (!), însă ieri, 13 iulie, a ajuns din nou în stare gravă la spital unde a intrat direct în operație.

Potrivit surselor noastre, din nefericire, spre dimineață, în jurul orei 4:00, inima bărbatului a încetat să mai bată.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Drum lin către Împărăția Cerurilor…

*Armă de asomare – armă utilitară, folosită pentru imobilizarea animalelor, prin supunerea acestora la un șoc mecanic, în scopul sacrificării ulterioare.

„Dispozitivul în cauză intră în categoria de arme neletale cu destinația utilitară de asomare, putând fi procurat, în România, de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani.

Cu toate acestea, atragem atenția cu privire la manevrarea acestui dispozitiv. El poate fi folosit în condițiile legii, doar împotriva animalelor și doar în scopul pentru care este destinat, în astfel de condiții încât să nu cauzeze vătămări corporale persoanelor.”, transmite Sinsp. Ramona Ciofu, IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate