Un bărbat din Vînători Neamț, supărat din cauza relației concubinei sale cu un alt individ, a incendiat locuința

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orelor 16:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 33 de ani,  din localitatea Vânători-Neamț, cu privire la faptul că și-a incendiat locuința.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în cursul zilei de 28 aprilie a.c., pe fondul unor neînțelegeri legate de relația concubinei sale cu un alt bărbat, ar fi spart geamul ușii de acces în locuință, după care ar fi pătruns în interior, unde folosindu-se de o brichetă ar fi incendiat patul ce se afla în dormitorul locuinței.

Împotriva acestuia era emis de către Judecătoria Târgu Neamț un ordin de protecție, fiind astfel încălcate obligațiile impuse prin ordinul de protecție, prin aceea că s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 5 metri față de imobilul persoanei vătămate, cei doi locuind în aceeași curte, în imobile separate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție, în urma materialului probator fiind dispusă reținerea acestuia, pentru o perioadă de 24 de ore.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate