Un bărbat s-a ales cu multiple traumatisme în urma unui accident rutier produs seara trecută, în Neamț

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 12 C, pe direcția Bicaz-Tașca.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 41 de ani, din Bicazu-Ardelean conducea un autoturism, în afara localității Bicaz, ar fi surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, un bărbat de 43 ani, din Bicaz, care se afla angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, rezultând rănirea acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul pietonului rezultând o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, a declarat Sinsp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț.

Comunicat oficial transmis de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Neamț: „22.03.2023, ora 20:03, Bicaz, accident rutier cu o victimă sex masculin, 44 ani, diagnostic: TCC prin accident rutier, în obs. fracturi costale, fractură gamba stângă; victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Orăşenesc Bicaz; din CPU victima a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate