Un cabinet veterinar a luat foc într-o comună din Neamț

Astăzi, 20 noiembrie, în jurul orei 14:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un cabinet veterinar situat în localitatea Galu din comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Poiana Teiului, Garda nr. 2 de Intervenție Poiana Teiului (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere).
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul unei clădiri cu posibilitatea propagării la trei case situate la o distanță mică.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars acoperișul clădirii (construit din lemn și acoperit cu șindrile și tablă) cu o suprafață de 250 mp.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.
Din fericire, în momentul în care s-a produs incendiul nu erau persoane și nici animale în interiorul cabinetului veterinar.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate