Un incendiu a lăsat o familie cu trei copii (unul grav bolnav) fără acoperiș deasupra capului, în toiul iernii [Apel umanitar Neamț]

O familie cu trei copii de 9, 17, respectiv 21 de ani din comuna Bodești se află într-o situație dramatică. Fetița de 9 ani are handicap grav și, în plină iarnă, le-a luat foc căsuța modestă în urma unui incendiu produs pe 29 noiembrie. Toate bunurile au fost distruse și au rămas fără acoperiș deasupra capului. Amănunte aici – click.

Ancheta socială făcută de primărie arată că familia necesită ajutor financiar și material pentru a reface locuința, având în vedere și temperaturile scăzute, care vor urma în perioada următoare. Situația este cu atât mai urgentă cu cât fetița grav bolnavă necesită îngrijire, supraveghere și tratament conform recomandărilor medicale.

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț s-a alăturat familiei și demersurilor începute de primăria Bodești și face un apel public către comunitate să sprijine acești oameni care au rămas doar cu hainele de pe ei și care trebuie să asigure condiții optime copilului cu nevoi speciale.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare sau sponsorizări pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „refacere locuință familia Nistor – Bodești”:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Cel mai frumos cadou de Crăciun!

Fii motivul pentru care acel cineva crede în bunătatea oamenilor. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face este să le arăți oamenilor că nu sunt singuri. Să le dăm o mână de ajutor.

Sunt mai aproape de Dumnezeu prin faptă, prin zâmbetul unui copil aflat în dificultate, prin ghetele oferite unui copil desculț, prin farfuria de mâncare oferită unui om flămând, prin haina dăruită unuia dezbrăcat. Da, sunt mai aproape de Dumnezeu prin faptul că vreau să fiu un om mai bun cu fiecare zi ce vine, cu dragostea ce o port familiei mele, îngerilor mei, prietenilor. Da, sunt mai aproape de Dumnezeu când întind mâna să-l ridic pe cel căzut, când nu umilesc omul, îl strâng la piept. Sunt mai aproape de Dumnezeu când stau la ceas de taină cu El în fiecare seară povestindu-i cele trăite de peste zi. Sunt mai aproape de Dumnezeu cu fiecare ușă a sufletului meu deschisă pentru oricine vrea să intre. Sunt mai aproape de Dumnezeu cu fiecare viață salvată, implicându-mă. Sunt mai aproape de Dumnezeu cu fiecare suflet recuperat din abisul deznădejdii.

Dar nimic din toate acestea nu ar fi posibile fără Dumnezeu, fără voi, voluntarii îngerilor, fără voi oameni cărora va pasă de cel aflat în nevoi, de voi, oameni buni, generoși și plini de bunătate. Fără îngerii mei care îmi ghidează misiunea zi de zi.

Vă îmbrățișez și vă sunt recunoscătoare, ție Dumnezeul meu, îngerilor, familiei, voluntarilor, prietenilor și tuturor celor care susțin activitățile Asociației Născută Înger Piatra-Neamț pentru a avea mereu MISIUNI ÎNDEPLINITE.

a transmis Carmen Suciu – coordonatorul cazurilor Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate