Un moment special în Pângărați: Lansarea candidatului social democrat, Cristinel Croitoriu.

Ieri, pe data de 7 mai, în Comuna Pângărați, a avut loc ceremonia de prezentare a candidatului pentru funcția de primar și a membrilor Consiliului Local din partea Partidului Social Democrat.

Îmi doresc mai mult pentru comuna noastră, îmi doresc lucruri realizabile. În mandatul meu, drumurile vor fi o prioritate. Toate ulițele vreau să fie asfaltate, balastate sau betonate.”, a transmis Cristinel Croitoriu, candidatul PSD la Primăria Pângărați.

La eveniment a participat și Senatorul PSD Răzvan Cuc, care i-a transmis mult succes colegului său de partid în această luptă:

Am participat astăzi, a treia zi de Paște, la o întâlnire în care am văzut unitate, sprijin și dezvoltarea Comunei Pângărați. Îi urez mult succes viitorului primar, Cristinel Croitoriu. Este un om gospodar, un om bun, care știe ce să facă, are experiența necesară pentru a dezvolta cât mai mult această comunitate pentru acești oameni minunați. Îi urez mult succes!

Daniel Vasilică Harpa a fost, de asemenea, prezent la acest eveniment, subliniind încă o dată faptul că echipa PSD Pângărați va beneficia de sprijinul său și al întregii organizații: „Am participat astăzi cu mare drag, cu mare plăcere, într-o zi sfântă, într-o comună sfântă, încărcată de credință, pentru a-l susține pe viitorul primar al comunei. Desigur, cu o garanție maximă din partea mea, a celor care conduc la momentul de față organizația județeană și a celor care fac parte din echipa mea, pentru că pe actualul viceprimar îl cunosc de câțiva ani buni și sunt sigur că, prin seriozitatea și modul cum știe să facă politică, dar mai ales administrație, va fi viitorul primar al comunei. Cu siguranță, împreună cu mine și ceilalți primari din județul Neamț, vom forma o echipă grozavă pentru a dezvolta Neamțul și, desigur, a asculta și a pune în aplicare problemele locuitorilor acestei comune. Oricum, îl felicit și îi mulțumesc încă o dată pentru invitație.

În încheiere, Pascu Viorel, candidat pe listele Consiliului Local Pângărați, a transmis: „Urmează o lună grea, o lună în care trebuie să muncim, să tragem tare pentru a reuși să aducem la conducerea primăriei un primar demn și o echipă capabilă să facă treabă și să ducă comuna la un alt nivel. Totodată, avem nevoie de sprijinul celor de la Consiliul Județean, iar cel mai important este să avem acolo un președinte al Consiliului Județean și o echipă PSD care să ne poată ajuta în demersurile noastre și în tot ceea ce ne dorim să facem pentru această comunitate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate