Un nou magazin deschis în Piatra-Neamț: Sofiaman, o poveste care a început acum peste 25 de ani (VIDEO/FOTO)

Producătorul și retailerul nemțean de produse de îmbrăcăminte de casă Sofiaman a deschis un magazin în Piatra-Neamț peste drum de Teatrul Tineretului.

Produsele Sofiaman sunt create din materiale naturale, precum bumbac și modal fiind comercializate în România, Marea Britanie, Germania, Spania, Slovacia, Cehia, Croația, Slovenia, Cipru și Maroc.

Povestea Sofiaman, o afacere de familie, a început acum peste 25 de ani, în 1996, cu o pijama simplă, din bumbac. De atunci, au fost realizate milioane de produse, Sofiaman devenind unul din cei mai mari producători de haine de casă și de somn din România. Cu 17 magazine în toată ţara, peste 300 de distribuitori naţionali și o unitate proprie de producție, Sofiaman oferă produse pentru toată familia: femei, bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi.

Filozofia Sofiaman pune accentul pe calitate și confort, valori care se transferă în fiecare colecţie. Fiecare produs e dezvoltat cu atenție la modul în care e creat, de la tehnica de croit, până la starea pe care o conferă prin designul de produs. Aceste principii au clădit ceea ce este Sofiaman azi, fiind păstrate de-a lungul timpului în fiecare etapă a evoluţie companiei, de la prima piesă creată, la primul magazin deschis, la ceea ce face echipa Sofiaman zi de zi.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate