Un nou pas spre un vis împlinit. S-a sfințit Centrul Social „Ella Suciu” din Piatra-Neamț (IMAGINI)

Duminică, 31 martie, într-un cadru plin de emoție și însuflețit de familie, voluntari, donatori, sponsori și reprezentanți ai Bisericii, a avut loc sfințirea clădirilor care fac parte din viitorul centru social „Ella Suciu” din Piatra-Neamț.

Este vorba despre mai multe clădiri care au fost renovate de către Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, cu sprijinul sponsorilor și donatorilor. Aceste clădiri fac parte dintr-un imobil care a fost donat Asociației în anul 2021. Odată renovate, următorul pas este obținerea autorizațiilor necesare pentru ca persoanele din medii defavorizate să poată beneficia de serviciile acestui centru situat în municipiul Piatra-Neamț.

Carmen Suciu și, în imaginea din dreapta, Ella Suciu.

Centrul poartă numele „Ella Suciu”, în memoria regretatei surori a lui Carmen Suciu, coordonatoarea cazurilor Asociației și asistent social. Ziua aleasă pentru sfințire, 31 martie, are o conotație specială, întrucât ar fi fost ziua în care Ella Suciu ar fi împlinit o frumoasă vârstă. Sfințirea centrului a fost un prilej de a o comemora pe Ella Suciu așa cum a fost în timpul vieții pe Pământ: un om al dăruirii, un om alături de oamenii străzilor, bunici și copii. Așa s-a petrecut, IN MEMORIAM, ziua Ellei.

Carmen Suciu, sora Ellei, și voluntarii Asociației Născută Înger duc mai departe misiunea de a fi mereu în sprijinul celor în nevoi. Iar acest centru, odată deschis persoanelor din medii defavorizate, va fi o șansă importantă pentru reintegrarea lor socială, prevenirea abandonului școlar și o viață mai bună pentru beneficiari.

Cu sprijinul comunității, al celor care au donat și au contribuit la renovarea acestor spații care constau în zonă de birou, sală de lucru, bucătărie, baie și alte anexe, se poate spune că „Împreună am construit un centru social”. Este 100% implicarea mediului ONG, a voluntarilor, a donatorilor și a comunității, dovadă că prin solidaritate se pot împlini visuri și se pot schimba destine, chiar dacă eforturile financiare sunt foarte mari.

Ieri, 2 aprilie, a fost și ziua lui Carmen Suciu, un om care ar trebui multiplicat în toate județele țării. Aici, la Neamț, a făcut și continuă să facă minuni pentru comunitate prin eforturile sale și ale voluntarilor Asociației Născută Înger.

Zbor lin, Ella! La mulți ani, Carmen! Un înger în Ceruri și altul pe Pământ veghează mereu asupra celor au nevoie de ajutor.

Pentru a sprijini cazurile și misiunea Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț puteți dona în conturile de mai jos:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Pentru informații suplimentare, o puteți contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Urmăriți și materialele video publicate de Carmen Suciu și Roman TV:

Pe același subiect:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate