Un nou protest împotriva „orașului de 20 de minute”, pe 20 mai, în fața Casei de Cultură din Piatra-Neamț

Se anunță un al treilea protest autorizat în Piatra-Neamț împotriva culoarelor de mobilitate urbană și „orașului de 20 de minute”.

Organizatorii au primit aprobare, prin dispoziție de primar, să protesteze pe 20 mai, între orele 17-19, în zona din fața Casei de Cultură/Bibliotecii Județene din Piatra-Neamț. De asemenea, se are în vedere extinderea acestei forme de protest în toate cartierele din oraș în perioada următoare.

Manifestările vor continua, spun organizatorii, până când municipalitatea va desfășura o informare de amploare cu privire la ce se urmărește prin aceste proiecte și un referendum local. O petiție în acest sens este disponibilă aici – click.

DUCEM PROTESTUL IN CARTIERE!

Daca locuiti in Piatra Neamt, exista posibilitatea sa ne auziti la megafon in cartierul unde locuiti, deoarece am decis, incepand din acest weekend, sa incepem proteste in tot orasul, pentru a sensibiliza cat mai multi locuitori ai Pietrei Neamt cu privire la faptul ca Primaria, fara sa ii consulte, a demarat proiectul globalist „orasul de 20 de minute”, care, sub pretextul fantezist al asigurarii de culoare de mobilitate pentru mersul pe jos sau cu bicicleta, urmareste de fapt blocarea dreptului de deplasare cu autovehicule personale si inchiderea permanenta a cetatenilor in zone urbane, in care sa fie controlati si dirijati asa cum doreste conducerea globalista.

Sambata, 20 mai, ne vom afla in fata Bibliotecii Judetene GT Kirileanu, intre 17.00-19.00, unde vom protesta contra orasului de 20 de minute, contra legilor globaliste ce vizeaza distrugerea drepturilor noastre cetatenesti, contra manipularii climei, care este prezentata drept „schimbare climatica”, in numele careia se urmareste impunerea unui lockdown continuu.

Saptamana viitoare, daca Primaria ne aproba, vom fi tot la Biblioteca, miercuri, de la ora 16.00, iar vineri, de la ora 17.00, la Teatrul Tineretului, urmand ca in cealalta saptamana sa ne deplasam in cartierele propriu-zise.

Protestul este legal si se va desfasura pana cand Primaria va organiza o informare corecta a cetatenilor in legatura cu toate aspectele legate de acest proiect, inclusiv cu desfiintarea drepturilor cetatenesti de libera deplasare si proprietate, si pana cand va organiza un referendum local, in care pietrenii sa spuna DACA E FIRESC CA INTR-UN ORAS MONTAN TURISTIC SA SE IA MASURI DE „REDUCERE A POLUARII” DE ASA AMPLOARE, DACA DORESC SA TRAIASCA INCHISI IN „ORASUL INTELIGENT” PE CARE ACEST PROIECT IL IMPLICA, SI CARE E DOAR O PUSCARIE ELECTRONICA, SAU DACA DORESC SA TRAIASCA IN PACE SI LIBERTATE CA SI PANA ACUM.

VA ASTEPTAM PE CEI DIN PIATRA NEAMT, CARORA VA PASA MAINE LA BIBLIOTECA JUDETEANA (FOSTA CASA A SINDICATELOR), LA ORA 17.00.

VA SFATUIM PE CEI DIN CELELALTE ORASE ALE TARII SA INCEPETI PROTESTE SIMILARE SI SA CERETI INFORMARE SI REFERENDUM IN FIECARE DINTRE LOCALITATI.

DACA VETI STA CU MAINILE IN SAN ACUM, GENERATII INTREGI VOR TRAI IN SCLAVIE IN VIITOR!

a declarat Mihai-Silviu Chirilă

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate