Un ONG face o nouă clinică stomatologică în cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

FOTO: Ionut Ursu

Ionuț Ursu, reprezentantul Asociației Volunteer for Life, a anunțat că luni, 12 decembrie, au fost demarate lucrările de construcție și amenajare, inclusiv dotare a unei noi clinici stomatologice în cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Potrivit reprezentanților ONG-ului, cabinetul stomatologic că va fi compus din:

  • laborator propriu de sterilizare
  • sală de tratament și chirurgie maxilo-facială intervențională
  • sală de așteptare pentru pacienți și aparținători
  • grup sanitar

Toate spațiile vor fi complet modernizate cu instalații sanitare noi, rețea nouă de electricitate și tablou electric integrat propriu.

Am luat această decizie de a înființa noul cabinet de stomatologie generală și chirurgie maxilo-facială în cadrul Secției de primiri Urgențe UPU-SMURD Piatra-Neamț, la rugămintea insistentă a medicilor stomatologi și personalului medical de la secția de primiri urgențe. De cel puțin 20 ani, Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț nu a mai avut un cabinet funcțional, modern, pentru acordarea serviciilor de medicină de urgență dentară tuturor pacienților care solicită sprijin. Pentru a putea reuși cât mai repede acest proiect este nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a distribui această postare – pentru companiile ce pot dona fonduri!”, a declarat Ionuț Ursu.

Asociația Volunteer for Life a făcut mai multe investiții importante în Neamț pe linie medicală. În acest sens, puteți urmări pagina de facebook Volunteer for Life.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate