Un polițist, omul zilei. A salvat o femeie de la înec, din Dâmbovița

Cosmin este polițistul care marți, 10 ianuarie, și-a pus viața în pericol pentru a salva o femeie. Se afla în misiune de patrulare, alături de colegul lui, Constatin, în zona de centru a Capitalei, atunci când a auzit prin stație că o femeie amenința că se aruncă în râul Dâmbovița. Cei doi au pornit semnalele luminoase și acustice și au plecat imediat spre zona indicată. Atunci când au ajuns la fața locului, au observat că femeia recursese deja la acel gest.

Cosmin și-a aruncat geaca de pe el și a sărit în apă. În câteva secunde a fost lângă femeie. A prins-o și i-a ținut capul la suprafață. Și-a dat seama imediat că trăiește. A început să înoate către mal, apa rece nu o mai simțea. Singurul lucru la care se gândea era să salveze femeia.

Și așa a și fost. Într-un timp foarte scurt, Cosmin a reușit să aducă victima la mal, unde echipajul SMURD i-a acordat primele îngrijiri medicale.

El este Cosmin, are 51 de ani și este polițist de 17 ani. Lucrează în cadrul Secției 26 de Poliție din București, Biroul de Ordine Publică și a mai salvat o viață.

Cosmin, din partea noastră ai toată aprecierea! Pentru noi ești OMUL ZILEI!”, a transmis MAI.

Vezi mai multe știri pe Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate