Un pompier nemțean, în timpul liber, și fiul său, intervenție salvatoare pentru victima unui accident

Astăzi, în jurul orei 14:20, prin apel la 112, a fost anunțat un accident rutier pe varianta ocolitoate în municipiul Roman. Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp. Victima de 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la CPU Roman. Detalii despre accident aici – click.

„Meseria e brățară de aur” – Credem că aceasta este o zicală potrivită pentru oamenii care lucrează la ISU și cu siguranță i se potrivește și lui Sebi, pompier și paramedic la Detașamentul Roman.

Astăzi, Aldea Sebastian și fiul său Andrei, în timp ce își spălau mașina, au fost martori la accidentul rutier. Nimic deosebit am putea spune, pentru că oricine ar fi putut fi. Doar că Sebi s-a mobilizat rapid: i-a spus fiului său să sune la 112 și să solicite ajutor calificat, în timp ce el, ajutat de alți participanți la trafic, a deblocat portiera și a avut grijă de victimă până la sosirea colegilor săi de pe ambulanța SMURD TIM.

„Plutonier adjutant Aldea Sebastian este conducător auto și paramedic pe ambulanța SMURD TIM și a făcut ceea ce ar fi făcut când este la serviciu. Felicitări pentru dăruirea și dragostea față de semeni!”, a transmis ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate