Un proiect propus de Adrian Niță, la solicitarea cetățenilor: Teatru de vară în ștrandul din Piatra-Neamț

Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț aduce în atenția cetățenilor un proiect îndrăzneț pentru viitorul orașului. Acesta își propune să transforme ștrandul din Piatra-Neamț printr-un proiect ambițios: construirea unui teatru de vară. Potrivit candidatului la primărie, acesta este un proiect conturat în urma discuțiilor cu pietrenii care își doresc un astfel de spațiu atractiv în oraș.

Acest spațiu modern, pe care dumneavoastră, pietrenii, l-ați solicitat în întâlnirile noastre, va fi unul din polii culturali și sociali ai orașului, combinând relaxarea cu activități culturale și educative pentru toate vârstele.

Modernizarea infrastructurii ștrandului va include facilități accesibile și sustenabile, cu beneficii pentru întreaga comunitate.

Arhitectura amfiteatrului, ce va avea 650 de locuri, va oferi o acustică excepțională și dotări tehnice de ultimă generație pentru evenimente memorabile.

Promovarea culturii și artelor va atrage vizitatori din toată regiunea, găzduind festivaluri, spectacole și ateliere variate.

Copiii se vor putea bucura de spectacole dedicate lor, iar adolescenții de proiecții de film în aer liber.

Incluziunea socială și parteneriatele cu instituții locale și naționale vor asigura un program divers și accesibil pentru toți membrii comunității noastre, fie ca vorbim de vârstnici, tineri, adolescenți sau copii.

Candidând la funcția de primar, mă angajez să răspund solicitărilor voastre și să punem Piatra Neamț pe harta culturală a țării. Haideți să ne unim forțele pentru a da viață acestui proiect!

Dacă și tu crezi în revitalizarea și modernizarea orașului Piatra-Neamț, te invit să îmi sprijini candidatura și să contribuim împreună la viitorul comunității noastre!

a declarat Adrian Niță

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate