Un tânăr din Petricani, Neamț a ales să părăsească această lume mult prea devreme… Condoleanțe familiei!

Un decizie greu de înțeles și fără cale de întoarcere a luat miercuri, 16 aprilie, un tânăr de numai 29 de ani, din comuna Petricani, județul Neamț.

Acesta a ales să-și pună capăt zilelor… Din primele informații neoficiale, ar fi recurs la acest gest pe fondul unui conflict avut în urmă cu câteva zile cu concubina sa. Femeia a fost însă cea care s-a îngrijorat ieri fiindcă nu știa nimic de el și care a sesizat absența lui.

Polițiștii ajunși la locuința lor au găsit bărbatul spânzurat într-o anexă din curtea locuinței… era deja instalată rigiditatea cadaverică.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”., a declarat ag. principal Georgiana Pușcașu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Redacția ZiarTarguNeamt.RO transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să îl ierte!

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate