Un tânăr din Piatra Șoimului a încercat să scape de polițiști, însă aceștia l-au prins și l-au încătușat

La data de 25 iunie a.c., în intervalul orar 16:00-22:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au acționat, pe raza de competență a secției, pe linia prevenirii și combaterii infracționalității stradale, a faptelor cu violență, precum și pentru reducerea riscului rutier.

17 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru abaterile constatate fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9.900 de lei.

***

La data de 24 iunie a.c., între orele 10:00-16:00 polițiștii Biroului Rutier Piatra-Neamț au acționat pentru combaterea nerespectării normelor rutiere referitoare la regimul legal de viteză, pe raza municipiului Piatra-Neamț și pe Drumul Județean 156A.

Pe timpul desfășurării acțiunii au fost aplicate 38 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 în valoare de 26.600 lei, 32 dintre acestea pentru nerespectarea de către conducătorii de autovehicule a regimului legal de viteză.

Exemplu semnificativ:

În jurul orei 18:50, în timp ce acționau în localitatea Dumbrava Roșie, polițiștii Biroului Rutier Piatra-Neamț au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care nu s-a conformat continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ 4 km, conducătorul auto abandonând autoturismul și fugind pe un teren agricol.

Acesta a fost prins și încătușat de polițiști, iar în urma verificării efectuate s-a constatat faptul că tânărul în cauză, în vârstă de 20 de ani, din Piatra Șoimului, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 25 iunie a.c., în intervalul orar 08:00-14:00, polițiștii Secției de poliție Rurală Dulcești au acționat, pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe raza de competență a secției.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 23 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, fiind reținute 3 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate