Un tânăr fără permis, cu o motocicletă neînmatriculată, a fost rănit într-un accident (NEAMȚ)

La ora 13:07 , prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitateaȚolici din comuna Petricani.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.
În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o motocicletă în care se aflau doar conducătorii auto.
Conducătorul motocicletei, un bărbat de aproximativ 27 de ani, a necesitat îngrijiri medicale de specialitate, fiind preluat și transportat la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

La data de 17 iulie, în jurul orei 13:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr de 27 de ani, din Petricani conducea o motocicletă neînmatriculată, pe DJ 155B, în localitatea Țolici, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus și intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului de 27 de ani.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că tânărul în cauză nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere.

a transmis insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate