Un tată cu inima zdrobită: „vino puiul meu acasă…”/tânăr din NEAMȚ, accidentat MORTAL în ziua în care urma să își împlinească un vis. Avea doar 26 de ani…

Viața unui tânăr de numai 26 de ani, originar din Neamț, a fost răpusă cu mult înainte de vreme într-un teribil accident rutier. Gheorghe R. a fost lovit mortal de o camionetă la data de 15 martie în timp ce mergea pe jos pe șoseaua numită „Aurelia”, spre Tarquinia, informează Etruria News, citată de publicația Rotalianul.

Tragicul evenimet rutier a avut loc puțin după ora 06:00, în apropiere de hotelul „Ospite Inatteso” (fostul Magic), situat la kilometrul 107 în Montalto di Castro.

După ce a trăit o perioadă în Grecia Gheorghe s-a mutat la una dintre surorile sale care locuiește de mult timp în Italia, stabilindu-se la Montalto di Castro.

Lucra pentru compania de construcții a cumnatului său iar în ziua fatidică, trebuia să susțină examenul pentru permisul de conducere.

Slujba funerară va avea loc astăzi 18 martie 2024, de la ora 15:30, în biserica Santa Maria Assunta, un moment de o tristețe inegalabilă pentru familie și prieteni.

„Te-ai stins în floarea tinereții lăsându-mi în urmă o veșnică trisțe, Puiul tatei! D-zeu să te ierte, alături de îngeri!”, a scris tatăl său pe Facebook.

Condoleanțe familiei! Drum lin spre îngeri…

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate