Un tur al secției de Cardiologie din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț (VIDEO)

Una dintre cele mai moderne secții din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț este secția de Cardiologie. Comparativ cu alte zone ale spitalului care nu au fost supuse lucrărilor de modernizare, secția de Cardiologie are condiții bune, saloanele sunt renovate și aparatura este performantă.

Din cauza numărului foarte mare de afecțiuni cardiace, fluxul pacienților pe secția de Cardiologie a spitalului județean este pe măsură. Secția are 54 de paturi, din care 10 sunt de terapie intensivă coronariană.

Echipa medicală, condusă de Dr. Raluca Corcoz, depune toate eforturile pentru a asigura pacienților cu o adresabilitate foarte mare pe această secție cele mai bune condiții și tratamente care pot fi oferite în acest moment la spitalul județean.

Medicii au competențe de ecografie, ecografie vasculară, transesofagiană, Doppler, testare de efort, monitorizare Holter EKG și dispun de aparatură performantă.

Ne bucurăm că avem ocazia să vă prezentăm și opinia unei paciente internate pe secția de Cardiologie, căreia îi mulțumim pe această cale pentru disponibilitate. Încurajăm nemțenii, și nu numai, să apeleze cu încredere la serviciile medicale oferite de echipa acestei secții a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, servicii care sunt orientate, așa cum este normal, spre binele pacientului. Vă asigurăm de întreaga noastră deschidere spre nevoile dumneavoastră și depunem eforturi de a ne îmbunătăți permanent serviciile și condițiile de pe secții.

transmite unitatea sanitară

Citiți și:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate