Unde-s mulți, puterea cre𝘀̦te: 𝟯,𝟳 𝘁𝗼𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀̦𝗲𝘂𝗿𝗶 adunate de pe malurile Lacului Bicaz

Act for Tomorrow a avut parte de o super experiență de voluntariat alături de Echipa Pentru Natură, la EcoCamp, eveniment găzduit generos de locul magic, Lacul Bicaz.

Am avut alături de noi peste 𝟏𝟎𝟎 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗻𝘁𝗮𝗿𝗶 dedicați din Buzău, Brașov, din zona Moldovei și din București, care și-au unit forțele pentru a strânge 𝟳𝟱𝟬 𝗱𝗲 𝘀𝗮𝗰𝗶 (𝟯,𝟳 𝘁𝗼𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀̦𝗲𝘂𝗿𝗶) de pe malurile Lacului Bicaz, timp de două zile, într-un efort de a restabili echilibrul natural și a reda frumusețea acestui loc pe care îl iubim atât de mult.

Mulțumim în mod special Asociatia Green Ties, partenerii noștri de la Bicaz, care ne-au susținut și această dată cu ambarcațiunile cu care am putut să traversăm Lacul Bicaz și să transportăm sacii cu deșeuri de pe un mal pe celălalt, dar și la nivel logistic.

Le suntem recunoscători și colaboratorilor noștri de la compania de salubritate Edil Industry, care și-a asumat responsabilitatea colectării deșeurilor strânse în timpul evenimentului și au preluat astfel toți sacii strânși de voluntarii noștri.

Sperăm ca acțiunea noastră să inspire comunitatea locală și turiștii să păstreze această zonă curată. Să lăsăm generațiilor viitoare un peisaj pe care să-l poată savura cu aceeași admirație și recunoștință pe care noi am simțit-o la fiecare pas.

Curățarea deșeurilor existente în zona Lacului Bicaz rămâne un obiectiv cheie pentru asociația noastră. Alături de partenerii noștri, vom reveni la Bicaz și anul următor și vom contribui cu toate resursele noastre pentru a spune stop deșeurilor și dezastrului ecologic care eclipsează frumusețea și importanța ecosistemului din această zonă.

Act for Tomorrow

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate