Uneori, inconștiența depășește orice limită: Un tânăr beat, fără permis, cu numere de înmatriculare false, a fost depistat noaptea trecută pe un drum din Neamț

La data de 5 mai a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat, pe DJ 207 A, în localitatea Bâra, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Iași.

Deoarece tânărul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, tânărul nu deține permis de conducere iar plăcuțele cu numere de înmatriculare, montate pe autoturismul în cauză, aparțin unui alt autoturism, acestea fiind expirate din data de 10 martie 2020.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu numere de înmatriculare false, conducerea sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate