Uneori pierdem ani, alteori cerșim clipe – Destinul tragic al unei femei căreia i s-a făcut rău pe o stradă din Roman

Ieri dimineață, o ambulanță a fost solicitată să intervină de urgență pe o stradă din Municipiul Roman, unde o femeie în vârstă de 48 de ani acuza stare de rău. Ajunși la locul indicat, membrii echipajului au constatat că femeia se afla în stop cardio-respirator și au început să aplice manevrele de resuscitare, care au continuat și în drum spre spital. Din păcate, eforturile acestora au fost fără rezultat, decesul femeii fiind declarat în cadrul compartimentului de Primiri Urgențe a Spitalului din Roman.

La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către cadrele medicale din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman, cu privire la faptul că, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Roman, ar fi decedat în cadrul unității medicale.

Aceasta ar fi fost preluată în cursul aceleiași zile de pe strada Oituz, din municipul Roman, unde manifestase o stare de rău.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.”, ne-a declarat Insp. Ciofu Ramona, IPJ Neamț.

Sincere condoleanțe familiei…

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate