Unii încă mai cred că întunericul îi face invizibili. Legea, însă, este aceeași indiferent dacă e zi sau noapte

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat în trafic, pe strada Vânătorului, în localitatea Târgu-Neamț,  un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Petricani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat în trafic, pe DJ 159 C, în localitatea Cândești,  un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, în jurul orei 22:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat în trafic, pe strada Petrodava, în localitatea Alexandru cel Bun,  un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 32 ani, din Crăcăoani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În noaptea de 16 spre 17 martie, în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat în trafic, pe strada Petru Movilă, în municipiul Piatra-Neamț,  un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 32 ani, din Pângărați.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate