Unul băut, altul cu permis fals/În continuare unii cred că pot induce Poliția în eroare fără prea mari eforturi (NEAMȚ)

În noaptea de 11 martie a.c., în jurul orei 17:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din județul Bacău.

Conducătorul auto a prezentat polițiștilor un document tip permis de conducere, care ar fi fost eliberat de către autoritățile din Germania, care nu prezenta elemente de siguranță, având suspiciunea că acesta este fals.

In urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că documentul în cauză este fals, tânărul de 29 de ani nedeținând permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, instigare la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

***

În noaptea de 12 martie, în jurul orei 02:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani în timp ce acționau pentru controlul și supravegherea traficului rutier pe DN2-E85, în localitatea Săbăoani, au depistat un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate