URGENT! I s-a salvat viața „pe datorie”, în Turcia. Nu poate părăsi teritoriul fără achitarea diferenței de 10.000 de euro până vineri, 15 iulie!

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „operație Stoica Carmen”


Oameni buni, am văzut în ultimele săptămâni o mobilizare fantastică pentru salvarea unor vieți. Foarte mulți ați răspuns apelurilor Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, publicate în ziarpiatranemt.ro, pentru a acoperi costurile unor tratamente urgente, necesare, costisitoare, dar salvatoare în Turcia.

Cei mai mulți probabil cunoașteți cazul intens mediatizat al lui Carmen Stoica, o tânără din Piatra-Neamț, a cărei viață a fost salvată, parțial din donații, parțial „pe datorie”, în Turcia. Mai multe detalii despre acest caz puteți citi în articolul: Medicii din Turcia i-au salvat viața lui Carmen, însă au rămas datorii mari, asumate de Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Credem că simplul cuvânt „CANCER” impresionează pe oricine. Cancerul nu trebuie să fie o condamnare la moarte, iar pentru Carmen operația urgentă făcută în Turcia a făcut diferența dintre viața de aici, pe Pământ, și viața de dincolo. Din păcate, viața are preț și, uneori, datorii.

Carmen a fost externată astăzi din spital și a fost cazată la hotel, alături de fratele ei care o îngrijește, pe datorie, pe caiet, pe semnătură… cum vreți să îi spuneți. Nu mai are niciun ban, nu are de unde să scoată diferența de 10.000 de euro rămasă pentru achitarea operației, nu are cu ce să plătească hotelul, nu are bani de mâncare.

Reluăm ideea: un om care a trecut printr-o intervenție chirurgicală extrem de complexă pentru tratarea unui cancer cu metastaze, proaspăt ieșit din spital, e în acest moment fără niciun ban în buzunar, într-o țară străină. Pașaportul îi este reținut și nu poate părăsi teritoriul Turciei până când nu sunt achitate toate datoriile.

În Marea Britanie și România medicii nu i-au dat nicio șansă. Turcia a fost salvarea ei și Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a decis să își asume sprijinul total pentru a o menține în viață. E un om cu un viitor în față, e o viață, e un suflet minunat prins într-un corp afectat de o boală. Merită să trăiască.

Sunt oameni pe această lume pentru care câteva mii de euro nu înseamnă mare lucru și se pot lipsi oricând de ei. Pentru alții înseamnă întreaga viață.

Cu ajutorul vostru, aproximativ jumătate din costurile necesare au fost acoperite. Însă e nevoie urgent, până vineri, 15 iulie, când se va întâlni cu oncologul din Turcia, pentru prescrierea chimioterapiei, ca 10.000 de euro să fie disponibili pentru a putea reveni în România.

Carmen Suciu – Asociația Născută Înger Piatra-Neamț

Intervenția chirurgicală nu ar fi putut fi făcută „pe datorie” fără asumarea, pe proprie răspundere, a lui Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger Piatra-Neamț. Nu mai sunt bani, tot ce s-a strâns a fost virat către clinică, aproximativ 14.000 de euro.

Carmen Suciu ne-a declarat că își asumă donarea venitului său INTEGRAL pe această lună și miercuri, 13 iulie, va vira suma de 400 de euro spre Turcia pentru a se putea plăti cazarea la hotel și pentru ca cei doi, pacienta Carmen Stoica și fratele său, să aibă ce mânca!

Oameni dragi, inimoși, să ducem binele făcut până la capăt. Viața lui Carmen a fost salvată pe datorie! Să o ajutăm să vină acasă!

Mulțumim din partea familiei, lui Carmen, Asociației Născută Înger pentru tot sprijinul necondiționat acordat. Mai e nevoie de un pic de ajutor până vineri, 15 iulie: 10.000 de euro.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „operație Stoica Carmen”

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate