Urgență medicală într-o comună din Neamț: Femeie scoasă din fântână în stare de șoc hipotermic

Ieri, 17 august, la primele ore ale dimineții, în jurul orei 07:48, o situație de urgență medicală a șocat comunitatea din Dragomirești. O femeie în vârstă de 69 de ani a fost găsită într-o stare critică după o tentativă de suicid prin aruncare în fântână.

Echipajele de intervenție au fost alertate rapid, iar la fața locului a fost trimis un echipaj medical specializat, care a preluat pacienta în stare gravă. Potrivit informațiilor furnizate de echipajul medical, femeia se afla într-un șoc hipotermic sever din cauza contactului prelungit cu apa rece a fântânii.

Echipa medicală a acordat îngrijiri de urgență și a transportat femeia la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență P. Neamț. Medicii din cadrul spitalului au preluat cazul și au continuat să acorde îngrijiri pentru a-i salva viața pacientei.

Acest eveniment subliniază importanța vigilenței și a susținerii pentru persoanele aflate în dificultate emoțională. Este esențial ca comunitatea să rămână solidară și să ofere sprijin persoanelor aflate în nevoie, în special celor care luptă cu gânduri suicidare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate