Urmărit internațional de autoritățile judiciare din Italia, depistat în Iași

Un bărbat urmărit internațional de autorităţile judiciare din Italia, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri și trafic de vehicule furate, a fost depistat de poliţiştii Biroului Urmăriri Iași.

Astfel, la data de 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri Iași au depistat, pe raza municipiului Iași, un bărbat de 45 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, fiind condamnat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri și trafic de vehicule furate pe teritoriul statului italian.

Cel în cauză a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Curții de Apel Iași pentru a dispune cu privire la extrădarea sa către autoritățile din Italia. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române I.G.P.R., a transmis IPJ Iași.

Vezi mai multe știri pe Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate