Ursul furios la Poiana Largului: Spaima nopții pentru gospodari

Ursul din pădurea din apropierea localității Poiana Largului a declanșat un atac devastator asupra unei gospodării, lăsând în urmă o scenă desprinsă parcă dintr-un film de groază. Imaginile cu rezultatele acestui atac terifiant au ajuns la redacția noastră.

Potrivit informațiilor primite ,după ce a pătruns fără a fi observat în curte, ursul înfometat a lăsat în urmă o listă lungă de victime.

Două capre și un porc au fost printre primele victime ale atacului. Urmele lăsate de prădătorul sălbatic au condus spre adevărul îngrozitor al acestei catastrofe. A urmat apoi o spaimă întreținută de imagini cu iepuri și miei morți și mutilați, alături de un stup de albine distrus complet. Proprietarii gospodăriei au fost găsiți într-o stare de șoc și disperare, în fața pagubelor materiale semnificative și a pierderii animalelor pe care le îngrijeau cu atâta dragoste.

Atacurile ursului au devenit din ce în ce mai frecvente în ultima perioadă, iar comunitatea este îngrijorată cu privire la siguranța locuitorilor și la posibilitatea ca astfel de incidente să aibă loc din nou.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate