Usedful, lider în vânzarea produselor profesionale audio și pentru iluminat, angajează în Piatra-Neamț

Echipa Usedful se mărește și caută colegi noi.

Usedful – lider internațional în vânzarea produselor profesionale audio și pentru iluminat – este acum și la Piatra-Neamț.

Sunt locuri disponibile de muncă pentru persoane care cunosc limba bine engleză (nivel conversațional), scris și vorbit, după cum urmează:

  • 1 job pentru poziția de Back-Office Data Entry Analyst
  • 1 job pentru poziția de Back-Office Sales Executive

Despre job:

În timpul programului de muncă, este de așteptat să știi să te exprimi în scris și vorbit în limba engleză. Va fi necesar să știi să scrii e-mailurile către colegi, colaboratori sau clienți.
Ca și companie care pune accentul pe detaliu avem un mod aparte de exprimare, mai ales în scris, mod pe care îl vei deprinde în perioada de training.

Programul companiei se bazează pe un sistem intern de folosire a e-mailurilor și a modului de comunicare cu persoanele ierarhice, asta însemnând că este de preferat să fii o persoană care știe să se adapteze unui nou sistem de muncă.

Vei redacta documente în MS Office, depinzând de cerințele celor cu care vei interacționa; de aceea avem nevoie ca să fii un bun cunoscător al pachetului MS Office.

Dacă vei fi colegul nostru vei lucra împreună cu noi la sediul nostru de pe strada Nordului, de la 09:00 la 17:30 cu o pauză de 30 de minute, în fiecare zi de luni până vineri.
Salariul tău va fi plătit pe fiecare 1 ale lunii.

În primele luni, depinzând de cât de repede este sistemul tău de procesare a informațiilor, este posibil sa fie necesare câteva ore suplimentare (plătite extra bineînțeles). Salariul minim brut de la care se pornește colaborarea este de 3650 RON!
Dacă dorești să faci parte din echipa noastră și vrei să înveți ceva nou, ne poți lăsa CV-ul tău la [email protected]
.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate