Val de abateri pe șoselele din Neamț – Infracțiuni constatate în flagrant de polițiști

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic o femeie, de 53 de ani, care conducea un autoturism, pe Drumul Național 15, în localitatea Dumbrava Roșie.

Conducătoarea auto, din Piatra Neamț, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceasta a fost condusă la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat în trafic un bărbat, de 34 de ani, din județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Ștefan cel Mare.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

În noaptea de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 29 de ani, care conducea un autoturism, pe Drumul Național 15C, în localitatea Brusturi.

Conducătorul auto, din Răucești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov  au depistat în trafic un tânăr, de 22 de ani, care conducea un autoturism, pe strada Bradului, în localitatea Roznov.

Conducătorul auto, din județul Galați, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, acesta a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate