„Valori și cunoașterea de sine” – activitate susținută de psihologul Măzăreanu-Savu Mihai împreună cu elevii

Astăzi, 19 ianuarie, psihologul Măzăreanu-Savu Mihai a susținut activitatea interactivă „Valori și cunoașterea de sine”, cu elevii de clasele a-VIII-a de la Liceul „Gheorghe Ruset Roznovanu”, venind în sprijinul dezvoltării acestora.

În cadrul acestei activități s-a discutat despre valori umane, conștientizarea vieții, cunoașterea de sine și evitarea pericolelor în trafic. Copiii au fost foarte deschiși, punând multe întrebări și implicându-se activ în discuție, cu exemple personale.

Acesta este al doilea proiect desfășurat pentru elevi, primul fiind despre conștientizarea pericolelor din trafic, cu elevii de la Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Asachi”.

Prin aceste activități ne dorim să producem efecte pozitive în viețile tinerilor, ajutându-i să ia decizii mai bune pentru ei și viitorul acestora.

Considerăm că aceste proiecte sunt benefice pentru dezvoltarea tinerilor, iar în viitor dorim să ajungem la cât mai mulți dintre ei, prin urmare invităm cât mai multe școli să participe la asfel de activități.

se transmite într-un comunicat

Persoană de contact: Magdalena Corfă
Telefon: 0745.223.280
e-mail: [email protected]

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate