Vasile Baghiu, fostul primar al comunei Săvinești, a trecut la cele veșnice

Fostul primar al comunei Săvinești, Vasile Baghiu, a trecut la cele veșnice.

Prefectul de Neamț, Adrian Niță, a transmis un mesaj de condoleanțe:

Cu inima grea și cuvinte care par prea mici pentru a cuprinde întreaga sa esență, vă împărtășesc vestea trecerii la cele veșnice a unchiului meu iubit, Vasile Baghiu.

A fost nu doar un membru de familie drag nouă, ci și o lumină în comunitate, servind cu devotament ca primar al comunei Săvinești timp de cinci mandate.

Unchiul meu a fost definiția generozității și a bunătății, un suflet nobil care a trăit cu iertare, blândețe și o neclintită dorință de ai ajuta pe ceilalți. A luptat pentru binele comunității și a muncit neobosit pentru a aduce schimbări pozitive în jurul său.

Îmi vor lipsi înțelepciunea sa, sfaturile sale pline de înțeles și căldura cu care ne înconjura pe toți. Lasă în urmă un gol imens, dar și un exemplu de viață care va continua să ne inspire și să ne călăuzească.

În aceste momente de tristețe profundă, împărtășesc durerea cu familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit. Să ne amintim și să celebrăm viața sa extraordinară, moștenirea sa și spiritul său neînfrânt.

Dumnezeu să îl ierte!

este mesajul transmis de prefectul județului Neamț, Adrian Niță

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate