VelaShape – vârful de lance al tehnologiei de remodelare corporală, acum și în Piatra-Neamț. Multiple beneficii și rezultate remarcabile

Cu toții avem mici neajunsuri pe care ne-am dori să le corectăm în ceea ce privește silueta și uneori doar o alimentație sănătoasă combinată cu un program de exerciții nu par să fie de ajuns. Fiecare organism este unic și chiar dacă anumite principii sunt de regulă general valabile, în unele cazuri este nevoie și de o terapie complementară pentru a ajunge la rezultatele dorite.

VelaShape – vârful de lance al tehnologiei de remodelare corporală aduce numerose beneficii combinând tehnici non-invazive, rezultatele fiind vizibile într-un timp relativ scurt.

Zonele care pot fi tratate cu VelaShape sunt: brațe, flancuri, abdomen, coapse, fese, picioare.

Câteva dintre efectele și rezultatele imediate după tratamentul celulitei cu VelaShape:

  • reduce laxitatea pielii fără intervenție chirurgicală;
  • tonifiere la nivelul pielii tratate;
  • elimină celulita;
  • îmbunătățește textura pielii.

VelaShape drenaj limfatic (presoterapie)

Drenajul limfatic prin presoterapie este un tratament care stimulează funcționarea sistemului limfatic prin compresia și decompresia controlată a anumitor părți ale corpului. Această terapie te ajută să scapi de toxine și de retenția de apă, să îmbunătățești circulația sangvină, să lupți contra celulitei și să îți întărești sistemul imunitar, prin eliminarea toxinelor din corp.

Aparat profesional presoterapie – drenaj limfatic – cu infraroșii și electrostimulator

Tratamentul cu presoterapie constă în efectuarea unui masaj cu presiuni de aer comprimat astfel realizându-se o activare a tuturor punctelor ganglionare. Prin acest procedeu se accelerează eliminarea toxinelor și a substanțelor reziduale prin intermediul căilor urinare și limfatice.

Sistemul limfatic este o rețea complexă formată din ganglioni limfatici, glande, vase și capilare limfatice ce funcționează ca un filtru și ca un sistem de eliminare a substanțelor toxice din organism.
Putem considera sistemul limfatic drept “sistemul de canalizare” al organismului nostru.

Acumularea în exces a reziduurilor în organism afectează funcționarea normală a sistemului limfatic și conduce în timp la slăbirea imunității, la creșterea în greutate și la instalarea unor afecțiuni grave.

Drenajul limfatic este un tratament detoxifiant, non-invaziv și nedureros și reprezintă una dintre cele mai inovative și revoluționare proceduri care promovează funcțiile naturale ale corpului uman, fiind considerată o tehnică având origini fizioterapeutice.

Aparatul conține un costum impermeabil cu 18 camere care umflă separat fiecare cameră în parte, pornindu-se de la degetele picioarelor în sus până la nivelul bustului (gleznă, genunchi, zona fesieră, abdomen și brațe).

Aparatul profesional de presoterapie cu electrostimulare folosește o tehnologie avansată, atât pentru a trata vasele de sânge și insuficiența sistemului limfatic, cât și pentru îmbunătațirea următoarelor probleme:

  • picioare umflate;
  • picioare grele;
  • eliminarea toxinelor;
  • reținerea de apă.

In general presoterapia este indicată tuturor persoanelor care au probleme de circulație. Este un tratament de evitat în timpul sarcinii și alăptării, nu este indicat persoanelor purtatoare de pace maker sau celor care suferă de insuficiență hepatică, leziuni ale pielii, flebită sau procese inflamatorii severe, cum ar fi tuberculoza, HIV și neoplazii.

Este o procedura antistres, relaxantă, cu rezultate deosebite în slăbire. O putem folosi în combinație cu electrostimularea. Pacientul simte o senzație de presiune, similară cu cea de la masaj, fără durere și fără disconfort.

Dacă vă doriți să testați beneficiile acestei terapii revoluționare vă puteți programa ONLINE pe site-ul https://katimed.ro  – la rubrica „Contact”, la unul dintre numerele de telefon 0730.180.844/0724 100 210 sau la sediul centrului medical Katimed situat pe strada Dr. Ghe Iacomi nr. 2, în incinta dispensarului medical Mărăței, Piatra Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate