Vești bune despre Iulian, micul erou nemțean care se luptă cu cancerul în Turcia. Apelul pentru donații continuă

În articolul Un băiețel din Neamț are nevoie de ajutor urgent pentru a fi tratat în Turcia. Fii și tu parte din maratonul faptelor bune! publicat pe 15 iunie am relatat apelul emoționant făcut de familie și Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț pentru a strânge suma necesară ca micuțul Iulian din Dulcești, diagnosticat cu o formă gravă de cancer, să poată beneficia de un tratament în Turcia.

Iulian-Alexandru e frumos ca un înger. Are doar cinci anișori și deja a cunoscut suferința cea mai grea: cancerul. Are o tumoră la creierul mic, iar în România nu i s-au dat șanse.

A fost necesară o sumă foarte mare de bani pentru a beneficia de un tratament care pare să dea rezultate foarte bune în Turcia. O mare parte din banii necesari s-au strâns pentru cazare, hrană, radioterapie și chimioterapie cu ajutorul oamenilor buni care au dăruit din puținul lor pentru a salva o viață.

Iulian e în Turcia împreună cu mama sa. Sunt singuri într-o țară străină, dar au alături o echipă medicală de excepție, voluntari implicați și mulți oameni cu suflet minunat care au donat pentru Iulian.

Mai sunt necesari 1100 de euro pentru a achita ultimele datorii către spital.

Imaginile din articol sunt cu Iulian abia ieșit de la terapie astăzi, pentru a se înzdrăveni cu puțină mâncare și, bineînțeles, cu o înghețată.

„Azi Iulian a primit vizita colegei mele, cea care mă ajută în aceste cazuri, Gabriela Voinea de la Asociația „Noi ne salvăm pe Noi” București, și a voluntarului Alin. Am reușit să achitam cazarea până pe 15 august plus hrana. Mulțumesc infinit doamnei Cristina și tuturor celor cărora le pasă.

Carmen Suciu, cu familia, înainte de plecarea în Turcia, iunie 2022

Veștile sunt foarte bune. Iulian răspunde bine la tratament. Celulele canceroase se sting ușor, ușor, însă a mai fost nevoie de transfuzie de sânge și niciodată nu poți pune mai presus banii decât viața unui copil.
Bilete de avion le avem, deci încă o mobilizare maraton pentru dragul nostru Iulian.

Mai sunt necesari 1100 euro pentru spitalizare și cred în miracolul numit viață, că Iulian va intra în remisie. E în continuare sub monitorizare și, după rezultatul analizelor, nu cred că va mai fi necesar alt tratament. Ne rugăm să fie bine și vă vom ține la curent cu situația. Mulțumim tuturor pentru sprijin!”, ne-a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger Piatra-Neamț.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „spital Turcia Iulian Alexandru”

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Revolut 0742451007

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate